Verander je favoriete foto in een kunstwerk ! Hoe ga je te werk?

Stap 1. Kies een ontwerp.

Ontwerp Kies een ontwerp dat je aanspreekt. Het maakt daarbij niet uit of het een foto van je vakantie, kind of hond is die je je wilt laten bewerken. Als je een ontwerp hebt gekozen, vermeld dan exact welk ontwerp en uitvoering je wilt (b.v. ontwerp Warhol's pop 4, uitvoering hond), welke uitsnede(n) en eventuele kleurvoorkeur (b.v. roodtinten of geeltinten). Wil je een specifieke kleur, stuur dan een kleurvoorbeeldje mee. Wil je ergens een tekst bij, vermeld dit dan duidelijk. Wij maken géén vrijblijvende ontwerpen. Als je het niet laat uitvoeren op canvas of b.v. papier, worden de ontwerpkosten wel berekend.
Ga nu naar stap 2.

Stap 2. Kies een uitvoering.
Op de pagina met producten en prijzen staan verschillende uitvoeringen en formaten vermeld. Canvas is een soort schilderijdoek dat op een houten raam wordt gespannen; het papier wordt een poster die je eventueel met of zonder passepartout kunt laten inlijsten. Je kunt het ontwerp ook op een ander product laten printen zoals een T-shirt, muismat, mok en puzzel. Hiervoor ontvang je het ontwerp digitaal op cd-rom. Geboorte-, trouw-, menu-, kerstkaarten of placecards zijn ook mogelijk.
Ga nu naar stap 3.

Stap 3. Stuur ons je foto('s).

Ontwerp We werken het liefst met de originele foto('s). Digitaal kan uiteraard ook als de resolutie maar hoog genoeg is. Digitale foto's met een te lage resolutie zijn meestal niet bruikbaar (zeker niet voor grootformaat). De foto('s) krijg je ongeschonden met het kunstwerk terug. Kijk goed naar de fototips!

Je kan je foto('s) sturen naar:
Born to create
Oud Blaricumerweg 6
1411 JS   Naarden