Verander je favoriete foto in een kunstwerk! Je foto als kunstwerk?

Altijd al een mooi schilderij of een bijzondere poster van je favoriete foto willen hebben? Dat kan. Stuur ons je foto('s) en kies een ontwerptechniek en een geef aan welke uitvoering je wilt en je hebt binnen enkele weken een écht kunstwerk aan de muur.

Wat moet ik doen?
Klik op Hoe ga je te werk en lees in drie stappen wat je moet doen. Kies vervolgens bij Ontwerp de bewerkingstechniek voor je foto('s). Bij Uitvoering kun je zien wat je met de bewerkte foto('s) kunt doen: bijvoorbeeld op canvas of papier laten printen in verschillende formaten.

Wat kost dat?
De kosten zijn afhankelijk van het gekozen ontwerp en de gewenste uitvoering. De prijzen (inclusief btw) staan bij de ontwerpen en uitvoeringen apart vermeld. Je telt de prijs van het ontwerp en de uitvoering bij elkaar op en je weet wat het kunstwerk (exclusief verzendkosten) kost.

Kleuren
De kleuren van het schilderij op canvas wijken af van de JPEG dat als voorbeeld per mail wordt verstuurd. Wanneer je van te voren exact wilt weten wat de kleuren worden - omdat het schilderij b.v. bij de kleuren van het interieur moet passen - kun je ook een canvas proefje bestellen. De kosten voor zo'n proefje zijn 15 euro.

Vragen?
Heb je vragen of speciale wensen, stuur die naar info@borntocreate.nl en je krijgt binnen enkele dagen een reactie.